Mrežasta magična torba za kupanje

205 din

Ova mrežasta torba za igračke je vaš najbolji saveznik u održavanju kupatila urednim i sigurnim za vaše mališane. Sa snažnim vakuumskim čašama, ova torba se lako pričvršćuje na zid ili pločice u kupatilu. Tarpaulin i mrežasti materijal osiguravaju da se igračke brzo osuše nakon kupanja, sprečavajući neželjene bakterije i plijesan. Uživajte u mirnom kupanju, znajući da su igračke sigurne i organizovane.

Proizvodi za majku i bebu

Magična mrežasta torba za igračke za kupanje sa dinosaurima

Organizujte kupanje vaše bebe na zabavan i siguran način sa našom mrežastom torbom za igračke.

Imamo čudesnu ponudu za sve roditelje! Naša magična mrežasta torba za igračke sa dinosaurima je savršen dodatak vašem kupatilu. Ova torba ima snažne usisne čašice koje je čvrsto drže na mestu tokom kupanja. Tarpaulin i mrežasti materijal pružaju izdržljivost i dovoljno mesta za igračke vaše bebe. Ova torba je idealna za organizaciju igračaka i održavanje čistoće tokom kupanja. Budite spremni za nezaboravno kupanje sa našom magičnom torbom za igračke!

Cena: RSD205.54 (Popust: 4%)

Materijal: Tarpaulin + mreža.

Tip: Torba za igračke za bebe prilikom kupanja.

Upozorenje: Moguća je varijacija boje usled različitih monitora. Garantujemo da će stil biti isti kao na slikama. Moguća je greška od 1-2 cm zbog ručnog merenja.

Posetite naše partnere koji promovišu prodaju proizvoda za majke i bebe:

POGLEDAJTE DETALJNIJE

Коментари